Hiç mesaj bulunmadı
Taksit | Tutar | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 120.00 TL | 120.00 TL |
250 TL nin altındaki tutarlar için taksit yapılamamaktadır.
|
Taksit | Tutar | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 120.00 TL | 120.00 TL |
250 TL nin altındaki tutarlar için taksit yapılamamaktadır.
|
Ödeme Türü | Toplam Tutar |
---|---|
Diğer Kredi Kartları | 120.00 TL |
Havale / Eft | 120.00 TL |
Posta Çeki | 120.00 TL |
Kapıda Ödeme | 130.00 TL |
Kapıda ödemeli siparişlerde +10,00TL kapıda ödeme hizmet bedeli ilave edilir. |
- Vade farksız taksitler KOYU renkte gösterilmektedir.
- X+X şeklinde belritilen taksitler (Örneğin: 2+3) 2 taksit olarak işleme alınmakta ancak ilgili bankanın kampanyası dahilinde 2 taksit üzerinden işlem yapıldığı halde 2+3 yani 5 taksit olarak kartınıza ve ödemenize yansımaktadır. (2 taksit seçilmiş olsa bile banka kampanyası dahilinde ekstradan vade farkı eklenmeden işlem 5 taksite bölünmektedir.)
Toplumun dışına itilmiş bir ruhun, insanlıkla vedalaşma notları…
“Ben artık insan değilim.”
Toplumun beklentilerine yabancı, kendi iç karanlığına mahkûm bir adamın itirafları…
Osamu Dazai’nin en sarsıcı ve en kişisel eseri olan İnsanlığımı Yitirirken, Yozo’nun defterine bıraktığı kırık cümlelerle insan olmanın dayanılmaz yükünü sorguluyor.
Varoluşsal boşluk, yabancılaşma, utanç ve kaçış…
Dazai’nin kendinden izler taşıyan bu romanı, sadece bir bireyin çöküşünü değil, aynı zamanda modern insanın kimlik krizini de anlatır.
Yaşarken çoktan ölmüş bir adamın portresi. İçimizde sakladığımız en kırılgan, en çıplak hâlimize tutulan acımasız bir ayna.